Kjeveortoped Sreeram Kumar

Vår kjeveortoped har flere års erfaring innenfor kjeveortopedi; invisalign og ordinær regulering. Han har jobbet på hovedkontoret til invisalign i Nederland og er en av de som har planlagt flest behandlinger for invisalign pasienter i området; over 2000 stk. De siste årene har han jobbet for et tannlegekontor i London, men nå jobber han hos oss 3 dager i uken grunnet stor etterspørsel på invisalign.

Vi er ydmyke og stolte over at han nå, Februar 2021, har nådd en flott milepæl – med over 500 Invisalign behandlinger er han ikke bare den med mest erfaring ,men også den første til å ha hjulpet og veiledet over 500 pasienter i Norge.

Han kan hjelpe deg med å rette opp tennene og bittet ditt. For estetikkens skyld, men også slik at du får rengjort tennene bedre noe som kan hjelpe deg å forebygge karies og plakk. Invisalign er usynlig regulering som består av skinner som du bytter hver 7-14 dag for å skyve tennene i ideell retning. Hvor mange skinner du trenger vil kjeveortoped Sreeram kunne fortelle deg etter en konsultasjon.

Avtal gratis konsultasjon under:

Loading...

Vi har kort ventetid