Kjeveortoped Sreeram Kumar

Kjeveortoped

Vår dyktige kjeveortoped Sreeram har dedikert sitt liv til å forbedre tannhelsen til pasientene sine, både barn og voksne. Med mer enn et tiårs erfaring innen kjeveortopedi, inkludert invisalign, har han arbeidet på hovedkontoret til invisalign i Nederland og vært en av de mest erfarne behandlerne av invisalign i området.

Sreeram har nådd en imponerende milepæl ved å hjelpe over 1000 pasienter i Norge med invisalign behandlinger. Det betyr at han er Diamond-provider hos invisalign, en utmerkelse han er alene om.

Han vil hjelpe deg å oppnå en jevnere og mer estetisk tiltalende tannstilling, samt forbedre dine muligheter for god tannhygiene ved hjelp av den tilnærmede usynlige invisalign-teknologien. Invisalign passer for både barn og voksne, og består av skinner som byttes hver 7-14 dag for å skyve tennene dine i den retningen som passer best for deg.

La Sreeram hjelpe deg å oppleve den forskjellen en erfaren kjeveortoped kan gjøre. Book en gratis konsultasjon for å se hvordan han kan hjelpe deg å oppnå en vakker og sunn tannstilling, uansett alder.

Avtal gratis konsultasjon under: (Gratis for voksne, barn har egne takster)

Loading...