Tannlegevakt

Vi har åpen tannlegevakt hver dag – hele året.  Enkelte ganger kan ulykken være ute. Du kan få akutt tannverk, komme ut for en ulykke eller knekke biter av en tann. Det er viktig at du da tar kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg så raskt som mulig. Ski har nå i mange år hatt egen tannlegevakt ved vårt kontor med kundegrupper primært fra Follo, Oslo og Østfold. Tannlegene som arbeider her på Ski tannlegesenter tilstreber så langt det er mulig å tilby deg time så raskt vi kan. Vi har også mulighet til å ta deg imot lørdag, søndag og i høytider så langt bemanningen strekker til i våre moderne behandlingsrom. Tannlegevakten vår har ikke døgnåpent, men du får beskjed om når du kan få hjelp via vårt informasjonssystem.

Loading...
Gjelder henvendelsen barn/unge under 18 år? Utenom åpningstiden til den offentlige tannhelsetjenesten, kontakt Oslo offentlige tannlegevakt. https://afk.no/tjenester/tannhelse/tannlegevakt/

 

 

De vanligste årsakene til at pasienter kontakter vår tannlegevakt akutt:

Tannverk Av ulike årsaker oppstår tannverk. Hull i tann med ising, vondt med kaldt eller varmt, smerter i tannkjøtt rundt visdomstann, eller akutt betennelse i tannkjøtt med hevelse (abcess – akutt periodontitt). Tannlegene hos oss behandler med de seneste teknikker innen smertebehandling. Vi har flott nytt utstyr som gir en god og trygg behandling. Behandlingen som er nødvendig for å løse ditt problem vil bli utført slik at du ofte blir smertefri. Noen ganger behøver kroppen noen dager på å komme seg, slik at det er nødvendig å få hjelp med smertestillende eller antibiotika.
Frakturer Noen ganger kan du være uheldig å brekke en del av en tann eller være utsatt for en ulykke slik at flere tenner blir ødelagt. Ofte kan vi lage en hvit fylling som erstatter tapt tannsubstans, andre ganger må vi lage en krone slik at restaureringen av tannen blir holdbar.
 
Ulykke med barn
Kontakt den offentlige tannhelsetjenesten.
https://afk.no/tjenester/tannhelse/tannlegevakt/
Utenom åpningstiden (til den offentlige tannhelsetjenesten), kan du ta kontakt med oss. Dere må betale selv, men kan søke om å få dette refundert fra den offentlige tannhelsetjeneste. 

Tannlegevakten vår er åpen for alle pasienter. Velkommen til oss.