Før og etterbilder

Ingress i denne delen av nettstedet finner du en mengde nyttig informasjon som gir deg svar på de fleste tannhelsespørsmål.

Her kan du se noen bilder av pasienter som har fått hjelp. Bilder av deg vil IKKE bli lagt ut her. Pasientene som er lagt ut her, har godkjent at bildene har blitt brukt, og har når som helst mulighet til å trekke samtykket sitt tilbake. Bildene illustrerer godt hvor fint smilet kan bli! Dra pilen på bildet frem og tilbake for å se endringen!

Ta kontakt i dag, vi kan hjelpe deg med å oppnå dine mål!

Før og etter kronebehandling

after before

Pasienten meldte seg med slitasje og trangstilling i overkjeve og underkjeve. Det var flere steder med karies, og pasienten ønsket å få en forbedring av opplevd funksjon av tennene. På konsultasjon, tok vi 3d-avtrykk av tennene, og lagde en behandlingsplan. Det ble laget kroner på 2 fortenner i overkjevens front, og tannfargede fyllinger på 4 tenner i overkjevens front. Det ble byttet en amalgamfylling på pasientens høyre side, og i underkjeven, ble det lagt på tannfarget fyllingsmateriale for å kamuflere slitasjen, og bygge opp tennene igjen.  Pasienten ble veldig fornøyd med behandlingen. Ønsker du å gjøre noe med tennene dine? Ta kontakt for en konsultasjon, så ser vi på hva som kan gjøres for å hjelpe deg.

Før og etter nye fasetter

after before

Pasienten hadde lenge hatt en fortann hen var mindre fornøyd med. Fortannens form og farge, gjorde at pasienten alltid hadde en hånd foran munnen når hen smilte eller lo. Hen ønsket nå å gjøre noe med dette. Etter en konsultasjon, ble det lagt en behandlingsplan om å lage skallfasetter på de to fortennene. Dette ble laget i porselen, og sementert fast samme dag. Pasienten ble veldig fornøyd med resultatet, og på etterkontroll forteller hen at hånden er borte fra ansiktet. Den sosiale funksjonen til tennene er blitt mye bedre. Lurer du på om du skal gjøre noe med fortennene dine? Bestill en time for konsultasjon, så hjelper vi deg å oppnå dine mål.

Mann 43 fikk et penere smil med Inman Aligner

after before

Pasienten meldte seg med trangstilling i overkjeven, og ønsket endring på dette. Pasienten ble behandlet med “usynlig regulering”. Dette er plastskinner, som gradvis endrer tennenes posisjon.  Vi har flere mulige alternativer her. Merkenavn på noen av produsentene vi benytter heter Invisalign eller Inman aligner. Tannlegen vil vurdere hvilket alternativ som er mest hensiktsmessig for deg. Aktuell pasient på bildet ble behandlet med en teknologi som heter Inman aligner. Pasienten oppnådde en bedre funksjon, og et bedre smil. Det er åpenbart lettere for pasienten å få rengjort mellom tennene etter en slik behandling, og det vil redusere pasientens  risiko for å få tannkjøttsykdom og karies. Pasienten valgte også å bleke tennene etter å ha korrigert posisjonen på tennene, og fikk dermed en ytterligere forbedring av utseendet. Sosial funksjon av tennene opplevdes bedre. Tennene er som et smykke midt i ansiktet. Ta derfor godt vare på de. Lurer du på om du skal gjøre noe med fortennene dine? Bestill en time for konsultasjon, så hjelper vi deg å oppnå dine mål.