Priser fra

Tannimplantat

33075,-

Invisalign

På vår klinikk bruker vi utprøvde og innovative metoder for å rette på tenner. Tannlege Morten Paulsbo er sertifisert Invisalign-spesialist. Kjeveortoped Sreeram Kumar har planlagt over 2000 pasienter med Invisalign og jobber også ved vår klinikk. Han har erfaring som kjeveortoped bl.a. i London.

 

DIAMOND PROVIDER – UTMERKELSE FRA INVISALIGN

Vi er ydmyke og stolte over at vår kjeveortoped Sreeram Kumar har nådd en flott milepæl, og er diamond provider – med over 1000 Invisalign-behandlinger er han ikke bare den med mest erfaring, men også den første til å ha hjulpet og veiledet over 1000 pasienter i Norge.


Vi har iTero scanner, som er Invisalign sin egne 3D-scanner, der vi kan simulere hvordan tennene dine kan bli innen få minutter. Vi tar avtrykk av tennene med et kamera, og får et estimert resultat rett på skjermen så du kan se hvordan ditt nye smil kan bli. I en begrenset periode vil vi tilby en slik scanning uten ekstra kostnad!


Behandlingen retter tennene ved hjelp av en serie med nesten usynlige, flyttbare og spesiallagde skinner. Du bytter selv skinnene hver 14. dag. Parallelt med dette vil du som pasient oppleve at tennene gradvis flytter seg, uke etter uke, mot endelig og ønsket sluttposisjon. Invisalign endrer ditt smil uten å forstyrre din hverdag. Hvis du ikke er fornøyd med ditt smil, så ta kontakt med oss i dag for en konsultasjon.

 

Vi vil gjerne hjelpe deg til å oppnå dine mål med dine tenner. Dette er en super behandling som vi er stolt av å tilby ved vårt tannlegesenter.

Din selvtillit. Ditt utseende. Ditt liv. Og med Invisalign behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

Komfortable, gjennomsiktige og uttakbare – Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 3 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.

 

Er du klar for ditt nye smil?

Bestill time hos Morten, Feride eller Sreeram for en konsultasjon nå! Bruk timebestillingen her på siden.

Loading...

 

Invisalign® behandler en rekke tannstillingsproblemer, fra mindre tannbevegelse til mer kompliserte tilfeller. Uansett hva problemet er, vil resultatet være et nytt og jevnere smil som du vil ønske at alle får se.

Her er noen av tannstillingsproblemene som kan behandles med Invisalign.

Trangstilte tenner forekommer når det er for liten plass i kjeven til at alle tennene får naturlig plass.

 

For stort mellomrom forekommer når det er ekstra plass i kjeven.

Kryssbitt forekommer når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre. Det får vanligvis en eller flere av tennene i overkjeven til å bite på innsiden av tennene i underkjeven, og det kan forekomme både foran i munnen og/eller på sidene.

Dypt bitt forekommer når overtennene ligger vesentlig utenfor undertennene.

Underbitt forekommer når undertennene stikker lenger frem enn overtennene. Dette skyldes vanligvis at overkjeven er undervokst, at underkjeven er overvokst eller begge deler.